Home Szkolenia Cukiernicze Ukraińskie ciasta – Tort Kijowski – Tort Napoleon – Tort Miodownik ze Śliwką – Szkolenie on-line
Ukraińskie ciasta - Tort Kijowski - Tort Napoleon - Tort Miodownik ze Śliwką

Ukraińskie ciasta – Tort Kijowski – Tort Napoleon – Tort Miodownik ze Śliwką – Szkolenie on-line

Ukraina to ogrom tradycji i kultury, w tym wiele wspaniałych słodkości wypiekanych z pokolenia na pokolenie. Każdy z nas ma swoje smaki dzieciństwa i pamięta ciasta które piekła mama lub babcia. Chcielibyśmy podzielić się z Wami ukochanymi smakami Ukrainy i sprawić by uśmiech zagościł na twarzach wszystkich dzieci, kobiet i mężczyzn, którzy tak dzielnie zmagają się z obecną sytuacją.

Cały dochód ze sprzedaży tego szkolenia on-line zostanie przekazany jednej z organizacji wspierającej pomoc Ukrainie. Za Wasze wsparcie i zaangażowanie z całego serca dziękujemy w imieniu swoim i przede wszystkim Igora i Weroniki Zaritskich, którzy sercem są w swojej ojczyźnie i rodakami. Szkolenie odbędzie się na żywo we wtorek 22 marca od godz. 10.00
Czas trwania 2,5-3h. Zdajemy sobie sprawę, że wiele z Was pracuje w tych godzinach, dlatego też jak zawsze całość nagrani będzie można odtworzyć i obejrzeć w dowolnym czasie. Dostęp nieograniczony. Wykupując szkolenie dokładacie swoją cegiełkę pomagając potrzebującym.

Program obejmuje 3 receptury:

  • Tort Kijowski – słodka wizytówka z stolicy Ukrainy. Dacquoise orzech laskowy, krem waniliowy z koniakiem, krem czekoladowy.
  • Tort Napoleon – smak dzieciństwa każdego dziecka dorastającego w Ukrainie. Chrupiący spód na piwie, krem patissier, sous czerwona porzeczka
  • Tort Miodownik ze Śliwką – podstawa Ukraińskiego cukiernictwa. Chrupiący spód na miodzie, krem na domowej śmietanie, śliwkowe pate.

Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 
Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link:

WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/527992185045603/

WARUNKIEM PRZYJĘCIA DO GRUPY JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA 

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez minimum kolejnych 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

AKADEMIA:
Anna Cienkowska
tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska
tel. 601 27 36 37


Data

22 mar 2022

Czas

10:00 - 00:30

Koszt

50zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria