Szkolenie Online – Tort Opera z Igorem Zaritskim
Tort Opera – to światowej sławny francuski klasyk. Powstał w 1954 roku w słynnej cukierni Dalloyau, a nazwano go na cześć paryskiej Opéra Garnier. Jego twórcą jest Charles Garnier.
Tort o bardzo intensywnym w smaku, czekoladowo – kawowym. Sekret przekładańca tkwi w delikatnym biszkopcie migdałowym i czekoladzie. Elegancki, ponadczasowy – doskonały na przyjęcia i bankiety, może być wizytówką cukiernika.
Podczas szkolenia przygotujemy:
- Ciasto Opera (30×40)
– Migdałowy biszkopt
– Czekoladowy ganache
– Maślano-kawowy krem
– Czekoladowa glazura
– Dekoracja z jadalnego złota
Omówimy każdą z nich pokazując przykładowe sposoby zastosowania.
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
- Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
- Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
- Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
- Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link:
WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/527992185045603/
WARUNKIEMPRZYJĘCIA DO GRUPY JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez minimum kolejnych 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043