Szkolenie Online – Substancje ŻELUJACE w teorii i praktyce z Igorem Zaritskim
Podczas szkolenia omówimy wszystkie substancje żelujące stosowane w cukiernictwie. Takie jak:
- pektyny
- żelatyny
- agary
- gumy
- ksantany
Wskażemy na ich najistotniejsze różnice i właściwości.
Omówimy każdą z nich pokazując przykładowe sposoby zastosowania.
W programie:
- pate de fruit,
- żelka malinowa,
- konfitura mango-marakuja,
- galaretka owocowa,
- marshmallow, z
- ephir-pianka,
- mus waniliowy.
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Wykupując otrzymujesz dostęp do wszystkich materiałów, całości nagrania w Grupie zamkniętej oraz wsparcia trenerskiego.
START GODZ. 10.00
Przewidywany czas szkolenia ok. 3,5h
Podczas transmisji LIVE będzie można na bieżąco zadawać pytania.
Jeżeli nie możesz uczestniczyć w całej transmisji LIVE lub chcesz obejrzeć ją w innym terminie, to nie ma problemu 🙂
Nagranie ze szkolenie będzie dostępne w zamkniętej Grupie na FB.
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem dostępu do szkolenia on-line jest wniesienie całościowej opłaty.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
- Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
- Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
- Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
- Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
Po szkoleniu zapewniamy:
Warunkiem poprawnej rejestracji jest podanie numeru zamówienia jaki otrzymują państwo w mailu potwierdzającym zakup szkolenia ze sklepu cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043