Szkolenie Online – Monoporcja Cytryna na tarcie
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Beza Orzechowa – otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 15.07.20
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Monoporcja Cytryna na tarcie otrzymujesz dostę do Nagrania z dnia 29.04.20
Do pojęcia monoporcja zdążyliśmy się już przyzwyczaić. Ciastko, jako pojedynczy deser, wykonany według nowoczesnej sztuki cukierniczej.
Może mieć różne kształty, a cechą łączącą jest różnorodność i mnogość receptur kryjących się w jednym przepisie.
Do najbardziej efektownych deserów tego rodzaju zaliczają się ciastka w kształcie owoców. Swym wyglądem kuszą oko, a smakiem rozpieszczają podniebienie idealnym balansem pomiędzy słodyczą, a świeżością owocowych nut.
Kurs Monoporcja na Tarcie obejmuje przygotowanie:
- Ciasta kruchego na tartę.
- Kremu franżypan
- Kremu cytrynowego
- Cytrynowego konfi
- Zamszu czekoladowego
Podczas szkolenia poznasz
- Techniki pracy z formami silikonowymi.
- Pracę z teksturami.
- Łączenie smaków.
- Metody dekorowania.
- Organizacja pracy z kilkoma recepturami.
Kurs on-line prowadzi Igor Zaritskiy oraz zespół Sempre
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Warsaw Academy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043