Szkolenie Online – Beza Różana z poziomkami i pistacją
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Beza Różana z poziomkami i pistacją – otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 13.05.20
Cała sztuka polega na ich pieczeniu i suszeniu.
Białka powinny zostać idealnie oddzielone od żółtek, inaczej piana się nie ubije.
Jakie jeszcze tajemnice należy znać, aby beza udała się idealnie?
Jakie kształty bezy możemy uzyskać?
Podczas szkolenia poznasz technikę powstania kształtu Różanej Bezy oraz skomponowania wyszukanego połączenia poziomki z pistacją.
- Techniki pracy..
- Łączenie smaków.
- Organizację pracy.
Kurs on-line prowadzi Igor Zaritskiy oraz zespół Sempre
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Warsaw Academy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043