Szkolenie Online – Panna Cotta, Tiramisu, Krem Brulee z Igorem Zaritskim
Zapraszamy na szkolenie z podstaw cukiernictwa, które każdy powinien znać!
Podczas szkolenia przygotowane zostaną:
Panna Cotta, Tiramisu, Krem Brulee
- kuli truskawkowe
- krem angielski
- sovoiardi
- beza włoska
- mus mascarpone
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Wykupując otrzymujesz dostęp do wszystkich materiałów, całości nagrania w Grupie zamkniętej oraz wsparcia trenerskiego.
START GODZ. 10.00
Przewidywany czas szkolenia ok. 3,5h
Podczas transmisji LIVE będzie można na bieżąco zadawać pytania.
Jeżeli nie możesz uczestniczyć w całej transmisji LIVE lub chcesz obejrzeć ją w innym terminie, to nie ma problemu 🙂
Nagranie ze szkolenie będzie dostępne w zamkniętej Grupie na FB.
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem dostępu do szkolenia on-line jest wniesienie całościowej opłaty.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
- Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
- Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
- Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
- Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
Po szkoleniu zapewniamy:
Warunkiem poprawnej rejestracji jest podanie numeru zamówienia jaki otrzymują państwo w mailu potwierdzającym zakup szkolenia ze sklepu cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043