Home Szkolenia Cukiernicze Rzeźba z Czekolady w Ruchu – Globus z Michałem Iwaniukiem
Szkolenia Cukiernicze Warsaw Academy of Pastry Arts - Globus - rzeźba z ruchomymi elementami z Michałem Iwaniukiem intro

Rzeźba z Czekolady w Ruchu – Globus z Michałem Iwaniukiem

Zapraszamy na szkolenie z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem. Szef Kreatywny w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie, wraz z Maciejem Wiśniewskim stworzył markę Mazovia Patisserie. Osobowość świata cukierniczego w Polsce i na świecie!

Na szkoleniu poznasz obecną fascynację, powyższego mistrza cukiernictwa, ruchomymi elementami w rzeźbie czekoladowej. Pod czujnym okiem prowadzącego to szkolenie cukiernicze poznasz techniki pracy z czekoladą. Jak uzyskać najlepszy połysk, oraz kompozycję rzeźby, nauczysz się jak postępować i jak ważna jest temperatura, dowiesz się, co to jest temperowanie i krystalizacja. Zobaczysz odlewanie czekolady w formach z różnych tworzyw oraz techniki jej kolorowania.

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
  • Fotorelacja z przebiegu szkolenia oraz zdjęcia pamiątkowe z prowadzącym szkolenie.

Prowadzący: Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk, cukiernik od ponad 20 lat, Szef Kreatywny w  Café w Airport Hotel Okęcie. Ambasador marki Cacao Barry. Superfinalista konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. Jest laureatem I edycji mistrzostw cukierniczych Best Pastry Chef. Zajął pierwsze miejsce w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler,


Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin:

Nie znaleziono żadnych pól.

Data

09 maj 2022 - 10 maj 2022

Czas

10:00 - 18:00

Koszt

1800zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria