
Bezpłatne szkolenie Masterclass z firmą Lubeca w Warsaw Academy of Pastry Arts
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie przygotowane we współpracy z firmą LUBECA, gdzie zaprezentujemy aż 10 receptur z wykorzystaniem produktów tej firmy. Szkolenie ma charakter prezentacyjny. Desery zostaną wykonane przez prowadząca szkolenie: Caroline Lauth.
Fabryka marcepanu Lubeca jest najstarszym w Europie przedsiębiorstwem produkującym od 1904 roku prawdziwy marcepan wg tradycyjnych receptur i metod. Znakomita jakość marcepanu, wytwarzanego z migdałów kalifornijskich i śródziemnomorskich doceniana jest na całym świecie.
Firma Lubeca wyspecjalizowała się również w produkcji wyśmienitego nugatu orzechowego, szlachetnych czekolad oraz produktów orzechowych m.in. maczki migdałowej, słupków i płatków migdałowych
Podczas szkolenia zostanie zrealizowanych 10 receptur na bazie produktów Lubeca.















W programie:
- Jasne Ciasteczka Brownie
- Ciasteczka Migdałowe Ricciarelli
- Drożdżowe ciasto maślane z marcepanem
- Tort orzechowy Lübecker
- Tarta z owocami
- Mus z białego karmelu
- Migdałowy półksiężyc z konfiturą malinową
- Ciasto Jabłkowo-Migdałowe
- Trufle Marcepanowe
- Ciasto Enrobe z Butternougatem
Uczestnicy spotkania będą mieć również możliwość degustacja surowców i produktów firmy Lubecca, takich jak: Marcepan, Czekolady, Nugaty, Orzechy. Zapraszamy!

Prowadząca szkolenie: Caroline Lauth
Rejestracja i zgłoszenia u Opiekuna Handlowego Lub zapraszamy do kontaktu z:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wydarzenie się odbyło.