Home Szkolenia Cukiernicze 6 Serników w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze z Krystianem Sak

6 Serników w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze z Krystianem Sak

Zapraszamy na jednodniowe szkolenie cukiernicze z młodym i niezwykle ambitnym Krystianem Sak

Wszystko o sernikach

Odkryj sztukę tworzenia doskonałych serników dzięki naszemu szkoleniu w Warsaw Academy of Pastry Arts. To szkolenie jest jednym z naszych nowych pomysłów, jednak nie zabraknie w nim bogactwa informacji, teorii, technik, oraz oczywiście – słodyczy. Sześć przepisów na różne rodzaje serników, bardziej wytrawnych, jak i słodkich, pieczonych i niepieczonych, wraz z pysznymi dodatkami. Po tym szkoleniu, będziesz mógł zrobić sernik o dowolnym smaku!

Na szkoleniu

Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.

Doświadczenie

To nie pierwsze nasze szkolenie. W naszej ofercie znajdziesz bogactwo różnych tematów, oraz wybór nauczycieli według Twoich preferencji. Świadectwo tego znajdziesz na naszej stronie Facebook

Szczegóły szkolenia

Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Sernik pistacjowy z praliną i malinami.
  • Sernik baskijski karmel/pecan
  • Sernik camemberte z morelą
  • Sernik czekoladowy
  • Sernik yuzu/mandarynka
  • Sernik nowojorski

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący szkelenie:

krystian sak

Krystian Sak – Jego zainteresowanie gastronomią zaczęło się we wczesnych dniach szkoły, gdzie wybrał kierunek: technikum żywienia. Jednak szybko odkrył, że jego prawdziwą pasją jest cukiernictwo i postanowił podążać tą ścieżką.

Miał okazję pracować u boku doświadczonych cukierników w ekskluzywnym Hotelu Warszawa, gdzie nie tylko doskonalił swoje umiejętności, ale także zdobywał nowe inspiracje od klientów o wysokich wymaganiach.

Uczestniczył w różnorodnych konkursach, które pomagały mu rozwijać umiejętności i poszerzać wiedzę. Każda nowa wygrana i sukces dodawały motywacji do dalszego doskonalenia się w tej dziedzinie.

  • 2019- 2 miejsce Worldskills Poland
  • 2020- 3 miejsce Expo Sweet
  • 2022- 1 miejsce Mistrzostwa Polski na Pralinę
  • 2023- 2 miejsce Debic Pastry Cup

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Wypełnij formularz aby zerezerwować odpowiadający Ci termin:

Data

19 sty 2025

Czas

09:00 - 19:00

Koszt

1000 zł

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria