Szkolenie Online – Francuskie makaroniki 2 smaki
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Makaroniki Francuskie otrzymujesz dostę do Nagrania z dnia 7.05.20
Makaroniki – tradycyjne, francuskie ciasteczka. Z pozoru bardzo łatwe do przygotowania. Kto już je piekł, wie że wymagają nie lada umiejętności i wiedzy, by idealnie wyrosły, nabrały odpowiedniej chrupkości i kształtu.
Głównymi składnikami makaroników są mączka migdałowa i białko.
Wykonywane na bazie bezy francuskiej oraz bezy włoskiej.
Szkolenie obejmuje przygotowanie makaroników na różnych bezach o 2 smakach:
- Bananowo-kardamonowy
- Czekoladowo-malinowy
Podczas szkolenia poznasz
- Techniki pracy..
- Łączenie smaków.
- Organizację pracy.
Kurs on-line prowadzi Igor Zaritskiy oraz zespół Sempre
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Warsaw Academy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043