Szkolenie Online – Szkolenie Wszystko O Czekoladzie z Arkadiuszem Natorskim
Na szkoleniu zaprezentujemy 5 sposobów temperowania czekolady
• metoda blatu,
• mikrofalówka,
• zasiewu,
• z Mycryo
• oraz temperówki przy użyciu 5 czekolad klasycznych BARRY CALLEBAUT: 811, 823, CW2, Ruby i Gold.
Gotowe wyroby zostaną udekorowane owocami liofilizowanymi i dekoracjami firmy Mona Lisa
Podczas szkolenia wykonane zostaną:
• tabliczki czekolady,
• łom czekoladowy,
• popcorn w czekoladzie,
• lizaki czekoladowe
• pralin
Arkadiusz Natorski – Cukiernik, Technolog, Ambasador marki Barry Callebaut. Arek zdobywał doświadczenie w wielu prestiżowych cukierniach i firmach powiązanych z branżą cukierniczą. Z zawodu cukiernik oraz pedagog, który uwielbia odkrywać przed innymi tajniki cukiernictwa. Pracę z czekoladą traktuje jako sztukę i docenia zarówno jej wielorodność zastosowań jak i możliwości innowacyjnych połączeń smakowych.
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
START GODZ. 10.00
Przewidywany czas szkolenia ok. 3,5h
Podczas transmisji LIVE będzie można na bieżąco zadawać pytania.
Jeżeli nie możesz uczestniczyć w całej transmisji LIVE lub chcesz obejrzeć ją w innym terminie, to nie ma problemu 🙂
Nagranie ze szkolenie będzie dostępne w zamkniętej Grupie na FB.
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043