Szkolenie Online – Cukiernicto Restauracyjne – Desery na Talerzu z Maciejem Rosińskim
Wznieś się na wyżyny współczesnego cukiernictwa. Jeśli chcesz poznać sztukę przez duże „SZ” tworzenia i komponowania deserów w oparciu o nowoczesne dodatki funkcjonalne w technologii spożywczej, jakie oferuję hiszpańska firma Sosa to jest to właśnie szkolenie do Ciebie.
2 przepisy i aż 10 receptur z zastosowaniem nowoczesnych technik i komponowania składników, w perfekcyjnym zbalansowaniu smaków, zmiennością tekstur i wyglądem przykuwającym oko – kunszt cukierniczy na talerzu, którego nie może zabraknąć w wyróżniających się jakością miejscach.
Zapraszamy na szkolenie podczas którego zostaną przygotowane 2 desery na talerzu:
1. SER / KAWA / MASCARPONE obejmuje receptury:
a. Mus serowy z anyżem
b. Lody z mascarpone
c. Galaretka kawowa
d. Kruszonka na czarnym kakao
e. Puder z ziaren kakaowych
2. CZEKOLADA / MALINY / RUM obejmuje receptury:
a. Ciastko czekoladowe przekładane ganachem rumowym
b. Żel malinowy
c. Sorbet malinowy
d. Galaretka czekoladowa
e. Sos karmelowy z rumem
Maciej Rosiński – Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik
Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych. Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
DLA OSÓB KTÓRE WYKUPIŁY SZKOLENIE ON-LINE Z MACIEJEM ROSIŃSKIM
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
- Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
- Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
- Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
- Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosic o dołączenie na FB klikając w poniższy link
FB XXX
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
Po szkoleniu zapewniamy:
- dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
- wsparcie trenerskie
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37